Ny arbetsvecka

Helgen var skön och bekväm, med möjlighet att jobba lite i Skåne och sitta hos mamma med full service, det var inte så dumt precis, och sen lite spel med grabbarna, det var inte heller helt fel.

Ja, nu är det måndag igen. Första mötet 08.00 efter en intensiv resvecka. Det ser ut att kunna bli fler sådana, men evt slipper jag studsa upp till Stockholm den här veckan, vilket hade varit glädjande. Det räcker med en resa, eller tja, två... jag ska ju till England också (längtar).

Längtar gör jag också på att det ska komma in extrahjälp. Det är väldigt kul att det går bra för företaget, men än så länge är jag ju själv på det mesta, så det finns verkligen att göra. Jag försöker vara försiktig, för även om jag tål mer och det är en annan sorts stress när man jobbar åt sig själv så måste jag försöka komma ihåg att inte jobba på kvällarna, utan faktiskt vara lite ledig efter arbetstid. Och i gengäld vara mer fokuserad UNDER själva arbetstiden också.

Så därför blir det ingen superlång text just nu. Tack snälla kusin Kajsa för översättningen, den är skickad nu.

Kram på er alla.

Första "riktiga" veckan

Nu har jag gjort en hel vecka på "riktigt". Min kalender ser ut som en regnbåge för veckan som gått med alla möten och resor. Idag är jag i Malmö för att ha möte med bokföringen och ett projekt som ska starta snart.

Det har varit en hektisk vecka fast väldigt rolig. Nu har jag inte tid att skriva mer än att:

1) det är kul att driva eget
2) jag är väldigt kär och lycklig
3) jag ska spela rollspel i helgen

Ciao


PS: Kajsa, jag mailade din hotmail för en vecka sen om en översättning, SNÄÄÄÄÄÄÄLLA, kan du inte kolla på den? Kram DS


Separation

Ja, nu sitter hon på planet till London efter åtta dagar här i Sverige. Vi hann med mycket. Fika på Brännö, Springa i sanden på Ribban, träffa mamma, middag med F&E, spabesök och en massa tid för oss själva.

Men som jag sa till henne igår när vi sammanfattade tiden: Kanske den verkliga magin inte ligger i alla de där fantastiska ögonblicken, utan i mellanrummet. I de där vardagsögonblicken i tvättstugan, på ICA och när jag jobbade och hon läste en bok. I frukostkonversationer och promenader, där vi fick lära känna varandra mer.

Vi trivs. Vi fungerar bra ihop och vi mår bra ihop. Vi hittar lösningar och framförallt har vi ett förtroende för varandra som är något nytt för mig. Jag brukar annars vara fylld av osäkerhet i relationer, aldrig veta var jag har den andra. Då blir jag ännu mer passionerad och tycker det är ännu mer viktigt att berätta för alla andra hur bra vi har det. För om jag säger det så blir det kanske sant.

Så är det inte med Yvette. Vi pratar om allt, som om vi redan hade bestämt oss. I alla ledarskapsutbildningar och personal development-kurser pratar man om det där. Att bestämma sig, som om det redan hade hänt och sedan se det bli precis så som man tänkt sig. Ungefär så känns det. Vi vet båda precis vad vi vill, vi har klara och tydliga mål och vi har ett enormt förtroende för varandra. Och därför behöver jag inte samma panikartade bekräftelse.

För att sammanfatta: det här är ett seriöst förhållande och vi trivs fantastiskt bra med varandra.

Här är lite bilder:
image89
På båten på väg hem från Brännö i Göteborgs vackra skärgård.

image90
På Ribban i Malmö efter att ha sprungit i sanden.

image91
Fika på Café Tessin i Malmö.

image93
I bilen på väg tillbaka till Göteborg efter att ha tankat på "min" gamla BP-mack (numera Statoil) på Ormastorpsgatan.


Nu är det två veckor tills vi ses igen, då ska jag till Sheffield. Och under tiden ska jag jobba, det är verkligen full fart som gäller. Jag sticker till Stockholm om bara nån timme för att jag ska hålla kurs imorgon och sen är jag åter tisdag kväll. Onsdag är det träff för alla konfirmandledare och sedan är det kyrkvärdsmöte på kvällen. På torsdag kommer jag nog ändra mina planer och jobba i Göteborg och sedan på torsdag kväll ska jag till Skåne för at på fredag f.m. påbörja arbetet på ett projekt i Lund. Och sedan, på lördag, så blir det spela av.

Kort vila, sedan tåg!

Nu så...

Äntligen här. Det blev en märklig kväll, hon var helt slut av jetlag och samtidigt svårt att sova, men nu är vi igång.  Dags för spa.

Muckarduvan bajsar hårt

Jaha.

07.30. Yvette landar med British Airways på terminal 4 på Heathrow. Hon har bokat assistans. När de upptäcker att (a) hon är blind och (b) att hon har en skadad hand, lämnar de henne på en stol och försvinner i omgångar om 30 minuter. När de sedan upptäcker att hon inte ska UT därifrån, utan till terminal 3, så säger de helt enkelt, 45 minuter innan hennes nästa flight går, att "tyvärr, vi kan inte hjälpa dig, du ska ju inte utanför dörrarna utan till SAS check-in"

Jaha. Klockan är nu 9.45 lokal tid, flighten går 10.05.

Under tiden har jag försökt komma fram till SAS i Sverige för att se om DE kan hjälpa henne och skicka någon. Jag har fått numret till deras engelska kontor och ringer vilt. Adam försöker verkligen hjälpa mig, pratar med check-in manager men berättar att tyvärr, det spelar ingen roll om vi gör något nu, för hon hinner inte med flighten. Det är British Airways som måste boka om henne nu.

Sen pratar jag med Yvette. Då har nån bagagegubbe fått hjälpa henne till tåget som går till terminal 3, men de har gett henne två te-kuponger och sagt att SAS får boka om dig. Det kommer SAS inte göra förmodligen.

DDA är lagen som reglerar handikappades rättigheter i England. Enligt den har de rätt till hjälp. Hjälp har varit bokad, men eftersom den hjälpen inte fungerat så har hon inte kommit med sin flight.

Jag är arg.

Det är dumt att bråka med Björn. Jag är inte farlig... men jag har en förmåga att hantera myndigheter.

Björn frågade Yvette om han fick lov att vidta åtgärder. Det fick han. Det har han gjort.

1. Mail till Sky News hotline om att det står en blind, handskadad tjej i landslagskläder som inte får hjälp på flygplatsen och en förfrågan om detta är BA:s normala policy för resenärer.

2. Samtal till Royal Guide Dog Society som är lobby organisation för blinda i frågor om transport och resor och rätten att röra sig fritt. Där var de extremt hjälpsamma och Clive, som är Legal Policy Officer, har nu fått Yvettes nummer och hela historien och ska "make sure she gets on the next flight."

Allting grundar sig i att det är två separata flygbiljetter. Men det borde inte spela någon roll. Rätten till handikapphjälp får man FRÅN incheckning tills att man lämnar flygplatsen och sätts på ett transportmedel. I det här fallet skulle Yvette inte UT utan till en annan terminal. Då föll hela systemet för att BA såg möjligheten att låta ett annat bolag ta kostnaden och inte kunde avvara en person i en halvtimme för att ta henne till Terminal 3.

Om 50 minuter skulle jag ha träffat henne. Räkna med minst 10 timmars fördröjning på den....

ARG!


11.45 (brittisk tid).
Advokat Clive har löst biffen, det tog 20 minuter. Nu är hon sovande i Business Lounge Sleep Quarters och ska få bo där under dagen, i väntan på flighten klockan 7 ikväll. SAS högsta ombudsman har blivit notifierad och de har redan tagit ansvar för incidenten. Ska bli intressant att se hur det här fortgår.


Ja, det var ju också ett sätt att vakna

Jag är stressad. Flyget var sent, missade tåget och är en timme sen. Nu vill jag bara hem till hennes hus. Jag står och ska ta bussen. Bus 56, står det på en plastkub som hänger i luften, men glödlamporna inuti har till hälften gett upp så skenet är svagt och sjukligt. Det är inte särskilt sent, en sensommarkväll i augusti, men solen är på väg ner. Busstationen ligger i lä så här är det kyligt och regnet som säkert fallit tidigare idag (vi är ju ändå i Sheffield) har satt en kall prägel.

Biljett, slår det mig. Jag går bort till de små butikerna som ryms under taket vid busstationen. Låga små ganska sjabbiga affärer, men här fanns det en vänlig herre som säljer mig en enkel biljett. Fem pund, helt bisarrt.

Jag väntar och väntar. Kollar på tidtabellen. Jo, klockan är .41 nu och det ska gå en .45. Men vad märkligt, jag har ju stått här i över tio minuter och det går en .35 också. Kom den när jag var och köpte biljett? Eller när jag bläddrade i en The Times som låg här på bänken? Jag kan väl inte ha missat bussen.

Bussen kommer inte. Jag blir frustrerad och stressad, skriker "Men va faaaaaan..." och går iväg en sväng. Då slår det mig att jag kanske ska köpa en retur, jag ska ju ändå tillbaka. Jag hittar inte den vänlige postmannen men väl en annan affärsinnehavare. Han säljer mig en dubbel för bara 17 pund. Som hittat. Vrför jag köper en biljett som är tre gånger så dyr vet jag inte.

Jag går ut igen. Klockan är .45 prick och jag har kollat att bussen inte kommit under tiden. Men det lilla gäng som stod här och väntade på bussen är borta. Vad ÄR det här?! Är det nån slags Harry Potter-buss eller vad är det frågan om?!?!

Jag kollar igen. Nästa går inte förrän .57. Nu har jag stått här i 20 minuter. Jag är arg och frustrerad och svettig. Plötsligt känner jag att nån står väldigt nära och jag vänder mig precis om när jag känner en våldsam värme sprida sig högt upp i låret och hur muskler spänner sig till 100% därnere. Ett par rejäla händer tar tag om mina axlar precis samtidigt som mitt ben börjar vika sig. Jag hinner se en lång, stor, svart man som ler mot mig, nästan lite som man ler åt en gullig kattunge. Mina ben viker sig och jag förstår att han nu dragit ut kniven ur mitt lår efter att ha skurit av pulsådern. Förtvivlat sjunker jag ihop medan synen ger med sig och världen börjar bli dimmig. Jag inser att jag ska dö på marken på en busstation i Sheffield och inom mig skriker jag: "Why?! Why?! Why?!" medan de tre-fyra männen vant börjar plocka av mig jacka och byxor för att leta upp alla värdesaker. Sedan blir det mörkt.

Jag vaknar precis i dödsögonblicket med ett ryck, som jag brukar göra. Klockan är 06.45. Glöm att somna om.


Tur att man kan stiga upp, städa, bädda, duscha och tacka Gud för att man lever och för att man får en ny dag full av möjligheter att göra något med. Men drömmen var väldigt obehaglig.

Gjort idag

*) Räkmacka till lunch på SoHo. Dyrt, men gott.
*) Middag på Zense med gammal bekant. Trevligt, men sent
*) Jobbat som en gris, skapat debiterbar tid så att jag inte behöver skämmas.
*) Sålt in mer jobb till i höst och fixat en konsult som ska hjälpa kunden.
*) I princip kommit till målsnöret i att försöka anställda en projektledare
*) Fått massor av saker att göra.
*) Tänkt på att när jag skrivit klart den här meningen så går jag och lägger mig och när jag vaknar så är det bara några timmar kvar tills jag får träffa Yvette.

lång dag

Idag var en osynkroniserad dag. Började kanon, tidig uppstigning och sedan promenad till Fabels kontor med Fredrik och Elina. Möten, möten och jobb.

Men dagen blev lång och idag är jag sliten och trött. Imorgon gör jag sju timmars tågresa. Inte helt optimalt på något sätt faktiskt, men det behövs göras.

Blir ingen längre post, måste sova lite. har varit bra annars, men lite splittrad i fokus. Skulle fixa lampor till ormen, men det gick inte, måste köpa nya. Det fanns inga på zooaffären så jag ska kolla i Malmö imorgon även om jag max har en timme över på plats.

Sen fick jag äntligen tag på Yvette idag. Hon har ett lila lillfinger efter att ha hamnat med det mellan två vikter på gymmet, och en tokstukad tumme efter matchen mot Iran. Hon var annars ganska uppspelt och glad över att höra av mig såklart, och det var lika mkt skämtande och pikande som vanligt. Blev nästan lite konstigt. Hon var så uppe i tävlingarna, världsmästerskapen, och väldigt full av energi. Och jag var otroligt glad att höra henne, men var ju i en annan värld. Det gick liksom inte att relatera till vad de höll på med därnere riktigt, svårt att förklara. Kul att få pratas vid i alla fall. Snart får vi ses. Hoppas jag kan få lite lugn och ro under den veckan så jag slipper en massa brandkårsutryckning.

Nu ska jag sova. nattinatt


Första dagen med mig själv som chef

Fick sms från Yvette igår, tror hennes telefon har dött, för hon skickade från en annan i laget. De åkte ut mot Japan och missar därmed OS nästa år :(. Men det var härligt att höra av henne...


Igår var jag helt konstig, tänkte "oj, klockan är mycket, måste lägga mig, ska ju upp till jobbet imorgon.... eller vänta, nej, jag ska ju inte iväg!" Och när jag skulle sova var jag nervös och kunde inte somna. Hur skulle det bli? Skulle det vara lätt att slappa eller bara ta det lugnt och inte göra nåt vettigt?

Ha. Så fel jag hade. Jag vaknade tidigt, hjärnan redo och kroppen nöjd. Upp ur sängen och fixa till mig. Skjorta och finbyxor och sen en stor kopp kaffe i köket där jag och Elina gick igenom min kalender, projekten och arbetet framöver från 8.30-10.00.

Sedan gick jag bort till GR Utbildning där jag skulle träffa Karl som är min kontakt. På vägen fick jag löst lite grejor med Erik i Sthlm som gratulerade mig till egenföretagarskapet. Mötet med Karl tog lite över en timma och halv tolv var jag tillbaks igen och tog lunch med Fredrik och sen hade jag ett planeringsmöte till, innan jag kunde sätta mig vid tretiden och jobba lite med Eriks grejor.

Vid fyra tog jag en kort paus i en timme för att ladda batterierna lite och sen vid fem körde jag klart det sista till Erik och skickade en offert till Sophia, stämde av med Elina och med en av Eriks killar kring två projekt, skickade lite jobbgrejor att fixas av min lettiska kontakt och tja, nu är det dags att sluta för idag känner jag.

Ska försöka ladda över så att min laptop tar hand om mailen istället för min fasta dator. Allt blir lättare när jag väl har fixat med Erik, men där är jag ju inte än och det frustrerar mig nu när jag kommer åka runt så mkt att inte ha tillgång till min mail ordentligt.

Nåja, allt löser sig. Det känns som om dagen flutit på bra och arbetet funkat som det ska. Det har varit grymt trevligt att själv kunna styra tiden och vara igång. Jag är PÅ. :)

Ha en bra dag.

my girlfriend rocks...

Tyskland  - Grekland: 2-1
England - Finland: 4-3

Fantastiskt bra!!!!! Nu är de klara för kvartsfinal och som trea i gruppen, före Finland, och med samma poäng som Sverige, vilket är en stor bedrift!!!

Den tuffaste och mest betydelsefulla matchen av dem alla, eftersom vinst i kvartsfinal också betyder en OS-biljett. Förlust... och det blir inget OS.

Följande lag är klara...

Sverige, Tyskland, Finland, England, Brasilien, Spanien, Japan och Ukraina.

England möter Japan i kvartsfinalen. Inte drömlottning. Sverige fick Ukraina, det hade nog varit lättare för England att hantera tror jag... men nu hänger allt på att stänga igen försvaret. Matcherna spelas ikväll

Tyskland möter Spanien, FInland möter Brasilien.

Min gissning är att Tyskland, Brasilien och Sverige går vidare. Och sen antingen Japan eller England. Jag har ingen aning om hur bra Japan är, men såhär spelade de i gruppspelet...

Japan - Sydkorea: 11-1
Japan - Spanien: 3-0
Japan - Ukraina: 4-2
Japan - Australien: 4-1
Japan - Brasilien: 1-4

Håll tummarna!!!!


Uppdatering goalball

Det var kvällsmatch igår och GB gjorde fler mål än man nånsin gjort, men släppte också in fler. Det måste varit en otroligt intensiv match mot Iran som man säkert vann på ren jävlaranamma. 9-7 och seger blev det till slut. Det var den goda nyheten.

Den riktigt, riktigt dåliga nyheten är att Grekland tokspöade Italien (som alla andra lag, fast GB gjorde inte så många mål på dem) så nu har Grekland bättre målskillnad.

status gb
I sista omgången som spelas idag så möter England Finland och Grekland möter Tyskland. Finnarna har allt att spela för, eftersom de kan åka ut fortfarande (Om Sverige vinner mot Italien, Grekland mot Tyskland och England mot Finland). De lär alltså toppa laget.

Tyskland däremot är ohotade och spelade bara 3-2 i vinst mot FInland igår, så jag misstänker att de inte toppar laget särskilt. De möter Grekland idag, som kommer kämpa för allt de har. Risken är att Tyskland inte tar matchen så hårt och då vinner Grekland. OM Grekland vinner, MÅSTE England slå Finland. Om Grekland spelar oavgjort måste England också spela oavgjort. Och om Grekland förlorar kan England också förlora.

Tyskland-Grekland spelar först i spelprogrammet. Så det kommer avgöra allt. Jag hade hoppats att Grekland skulle vunnit med 9-2 och inte 12-2 mot Italien igår. Då hade England kunnat spela oavgjort även om Grekland hade vunnit.

Vi vet alltså följande: England måste VINNA idag om de ska avgöra själva. Annars är de beroende av hur Grekland och Tyskland spelar.

Och jag vill gärna att alla håller tummarna för att det går bra, annars lär jag ha ett argt bi som kommer hit den tionde. Hon gillar inte att förlora. Det är bra :-)

I den andra gruppen är det sommar och sol hur lätt som helst, allt är redan klart för slutspelet.

Söndag är det kvartsfinal, måndag semifinal och tisdag är det final. Onsdag är det avslutning och torsdag eftermiddag åker de hemåt, för att landa på heathrow 07.30. 10.05 går flighten därifrån och hit och 13.05 är hon förhoppningsvis här.

en stilla lördag...

Fortfarande sjuk, men febern är inte lika hög. Igår var en såndär skitdag som dyker upp då och då, när man måste kämpa för att le och säga "Tack snälla Gud för den här dagen och för att jag får lära mig att vara ödmjuk"... blev sjuk sista dagen på jobbet, kommer hem och alla mataffärer var stängda tills jag gick bort till Odinsplatsen. Och just det, HISSEN var trasig. 7 våningar. Seriöst, med 39 graders feber är det sådär lagom roligt. Och mitt knä gav upp ungefär på femte våningen.

Men nu är det en ny dag. Jag försökte se om jag kunde få tag på Vetzie igår, men det gick sådär bra. Inte alls egentligen och jag får nog resignera över att det inte blir någon kontakt förrän hon är på väg hit nästa fredag. Jag ringde ett gäng av de officiella hotellen men jag tror att de inte bor där.

Nåja, nu är det en ny dag och jag har börjat med att shoppa lite, i protest mot att jag inte kunde gå ut och gå på stan idag och handla på akademibokhandeln. Men i vårt samhälle så behöver man inte det. Man kan handla på till exempel Bokus.se, vilket jag har gjort. Massa spännande böcker, från skönlitteratur till businessprylar.

Idag ska jag försöka göra en budget och skriva texter till företagets hemsida, samtidigt som jag ska skriva klart dokumentationen för stiftelsen, vilket nog inte tar så lång tid. Utan hiss kan jag lova att jag struntar i tvätttiden som jag har bokad i eftermiddag, och städningen ska jag göra imorgon istället, när jag kanske är piggare.

Imorgon ska jag vara kyrkvärd i kyrkan också, det slog mig just. Bra att jag kom på det. Hade varit ganska dåligt att missa det. Och städa, men jag hade planer på att bära ner en massa prylar i källaren så länge i väntan på container, men det ser ut att gå ganska dåligt (igen - ingen hiss). Vi får se om de har fixat den.

Så... som det ser ut nu kommer jag inte lämna lägenheten på hela dagen och nånstans känns det väldigt väldigt skönt. :)

Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta mig att skriva. Jag finns säkert online en del också under tider på dagen.

Ha det gott!


Det var just en snygg start...

Vaknade och var lite trött och hade ont i kroppen. Kanske sovit dåligt tänkte jag och satte mig på bussen, lite seg i roten. Blev bara värre genom dagen och hade riktig muskelvärk på eftermiddagen, var rejält hängig. Ett vrak när jag kom hem. Köpte thaimat och tvingade i mig, sen slocknade jag fyra timmar i min stora fåtölj och vaknade inte förrän Rolling Stones började spela utanför fönstret på Ullevi.

38.5 och influensa, var det ett bra sätt att börja min tid som egenföretagare eller?

PÅ goalballfronten kan det rapporteras att Sverige idag fick stryk av Grekland. Det var egentligen väldigt dåligt, för det är Grekland, Iran och Italien som vi vill hålla bakom England, annars är England piskade att ta poäng mot urstarka Finland för att ha en chans att gå vidare till kvartsfinalerna. Det går att följa resultaten, något bristfälligt på www.handikappidrott.se/goalball där det rapporteras ur ett svenskt perspektiv. Man kan också använda tävlingarnas officiella sida som uppdateras lite snabbare med: http://www.ibsabrasil2007.org.br/page115348.aspx men det är ändå lite rörigt och kladdigt uppställt.

Jag hade hoppats på lite foton från tävlingarna men icke då...

Det verkar som om England antingen har kvällsmatch eller att de har matchvila idag. Yvette har inte gjort några mål, såg listan innan, men det är inte så konstigt eftersom hon är en utpräglad "back", dvs defensivspelare. Mycket stryk och mycket fånga bollar. Snart är hon här, jag längtar otroligt mycket. Vi har varit ifrån varandra förr och lever ju på distans - men det är faktiskt stor skillnad på att kunna prata och säga godnatt och fråga hur dagen varit och att leva i total tystnad. Men det är klart att det funkar, det är bara trist. Speciellt nu när jag är sjuk och hade behövt lite TLC ;-).


Tabell grupp A:

Tyskland    12 poäng

Sverige       9 poäng

Finland       9 poäng

England      6 poäng

Grekland     4 poäng

Iran           4 poäng

Italien        0 poäng

Återstående matcher:

Finland - Tyskland          (här bör ju Tyskland vinna om de inte matchar ner laget, de har vunnit allt)

Italien - Grekland             (Italien får BARA stryk. Grekisk vinst tror jag)

Iran - England                 (England ska slå Iran, de är bättre, men det kan vara jämnt.... de MÅSTE)

Tyskland - Grekland         (Bör bli enkelt tyskt, men grekerna kommer slåss som djur)

Finland - England             (Här är jag livrädd. Vågar man hoppas på oavgjort?)

Italien - Sverige              (Svensk promenadseger)



Om mina gissningar står sig kommer Tyskland ha 18 poäng, full pott. Sverige kommer ha 12, Finland 10, England 7, Grekland 7, Iran 4 och Italien 0. Men då går England vidare på målskillnad eftersom England har +1 just nu och Grekland har -3. Såvida inte Grekerna tokbollar in mot Italien, då kommer det krävas lika stor vinst mot Iran eller vinst mot Finland för Yvettes lag.

Om jag röstar med hjärtat är det självklart att de går vidare, men det känns väldigt nervöst. De har saken i egna händer, men huuu, det blir spännande. Tur att hon är bäst under press. Och Louise som jag också träffat är vansinnigt grym på att skjuta. Tydligen är även en av tvillingarna (Jess och Jennifer) en bra skytt. Själv vet jag inte vem de är annat än till namnet och att jag sett foton på dem.

Nåja, nu ska jag sluta prata goalball, misstänker att det är allra mest intressant för mig :). Men jag har ju lite egenintresse. Nån som vill tycka lite synd om mig? Nähä... allt ska man göra själv :P.


Ha det bäst.

sista dagen.

...på jobbet. Och gissa om det är ett ton med saker att göra. Klockan är fyra, mina bihålor är toksvullna, ont i öronen och lite febrig. Nu skulle man vilja åka hem och mysa lite med Yvette.... eller vänta, hon är i Brasilien.

Vinst mot Italien, förlust mot Tyskland. Två vunna, två förlorade. Men bara ett riktigt bra lag kvar, Finland. Sen Iran också men de ska normalt sett inte vara så svåra. Men det är viktigt att vinna över Finland. Deras grupp har sju lag och bara fyra går vidare till slutspel. Väl där är det vinna eller försvinna, och det är allra första matchen som är viktigast, för om de klarar den så är de bland de fyra bästa och får åka till OS nästa år.

Svårt är det. Sverige, Tyskland, Finland och Grekland är vad jag förstår på pappret bättre lag. Italien och Iran är sämre. Så håll tummarna för de sista två gruppspelsmatcherna mot Finland och Iran. Vinst mot en av dem bör räcka. Sen är det en tuff match. Jag hoppas att det inte är att fyran i grupp A möter ettan i grupp B eller så. Då blir det nog Japan (som jag inte hark oll på men som leder grupp B) eller Spanien (som är de enda förutom Canada som jag vet har professionella avlönade spelare) vilket blir tufft.

I helgen ska jag: städa, tvätta, möblera om, ta det lugnt, göra budget för hösten, fundera på anställningar och framtid, skriva text till hemsidan för företaget, skriva dokumentation på min stiftelse. En ganska lugn helg förhoppningsvis, beror lite på om jag är sjuk eller inte. Ska ner på stan imorgon tänkte jag och handla lite.

Nu måste jag jobba sista rycket. Ha det bäst.

RSS 2.0