Det var ju ett tag sen

Länge sedan jag skrev i bloggen. Som jag skrivit någon gång tidigare så har det ofta med stress eller problem att göra. Lite av varje egentligen, men mest stress kring flytten. Det är fem platser involverade i flytten nu. Mammas, pappas, göteborg, malmö och sheffield.

Helt bisarrt.

Men mentalt är det Sheffield som kommer vara mitt hem framöver, och Sverige blir den plats där jag ibland är när jag har uppdrag som kräver att jag kommer hem på vad som fint kallas som "tjänsteärende".

Så nu har det varit packande, packande, fixande och samtidigt försöka sköta nån form av jobb samtidigt. Under tiden händer mycket på hemmafronten med sjukhusbesök, förändringar i släktens familjesituation och en massa annat.

Jag tror och hoppas att när jag är i England kommer den här bloggen bli en viktig länk till hemmavid, så jag får väl återigen försöka skärpa till mig. Kanske jag rentav ser till att bygga en lite modernare version av den.... vi får se. :)

TIlls vidare ber jag om ursäkt för de långa hoppen mellan inläggen, det kan dröja en stund till nu när jag flänger och far. Mitt schema resten av februari:


idag: göteborg

imorgon: sthlm

fredag: till sheffield

tisdag: till göteborg, packa mera

onsdag: göteborg, packa mera

torsdag: göteborg, packa mera

fredag: flytta ut grejor, magasinera, sova i landskrona eller åstorp

lördag: fixa med flyttgrejor lokalt, hämta grejor hos mamma.

söndag: till göteborg, sista natten i sängen

måndag: donera till frälsis det som är över, tapetsera en våd.

tisdag: slänga skräp, donera till frälsis, evt lämna nycklar

onsdag: flyttstädarna kommer, evt till malmö för att skriva kontraktet (beror på banken o mäklaren)

torsdag: antingen banken o mäklarna eller gbg lämna nyckel

fredag: sthlm, möte

lördag: malmö

söndag: malmö

måndag: sheffield


Ungefär så ser det ut just nu.... det finns med andra ord en del att göra.


Jag kan verkligen inte tapetsera! Jag ska be Jonas om hjälp, han är grym på renoveringsgrejor. Han ska få en lunch och tio träningspass på sportlife som betalning tänkte jag, men jag får se om han har möjlighet att hjälpa mig. Jag ska ringa honom imorgon tänkte jag. :) Kanske han läser min blogg förståss, och hinner före mig. I så fall Jonas, hoppas jag du kan hjälpa mig. Det är en enda våd som vi ska försöka få upp. :)


Nu är det dags att njuta av den sista lugna kvällen - jag har massor av små jobbbitar som ligger och behöver göras, och jag ser nästan fram mot allt resande så jag kan producera


RSS 2.0