Amy Diamond gick inte vidare

Men Caroline af Ugglas med sin tiggande, bedjande "snälla, snälla"-låt. Och internationella juryn valde låten "Alla", med refrängen "Alla, alla, alla". Hmm, undrar om juryn tyckte sig höra ett "h" på slutet där och var impade över att Sverige skickar religiösa melodier till finalen? Sarah Dawn Finer säger jag inget om, hon borde vara i Globen. Men BWO och Amy hade de två bästa låtarna ikväll.

Melodifestivalen faller djupare ner i mörkret, och blir en allt mindre intressant show för alla andra än public-service Tv. Musiken som tävlar har lite eller inget gemensamt med den musik som lyssnas på annars. Tänk om det istället hade varit Kent vs Coldplay, då hade nog fler tittat.

Kommentarer
Postat av: Eva-camilla

I denna frågan är vi helt överens! Tyckte också om Amy låten! men som vanligt hade det varit bättre att bara titta på den stora finalen eftersom det ALDRIG är rätt låt som vinner ändå! hehe

Kramar

2009-03-07 @ 22:38:31
URL: http://evamum.blogg.se/
Postat av: Eva-camilla

Har hittat något för dig! jag har gett upp för länge sedan..haha Vassego! Mycket nöje!



quiz.php" rel="nofollow">http://www.jesper.nu/onlinespel/tankespel/Impossiblequiz.php



Ps/säj till om du klarar det..hehe/ds



2009-03-08 @ 12:12:52
URL: http://evamum.blogg.se/
Postat av: Maria P

Uschja. Sicka skitlåtar som gick vidare. De enda som platsar i finalen är ju Amy och BWO. Den där Sarah Dawn Finer är ju bara så fruktansvärd. Hur kan man inte ha vett nog att vika in tuttarna när man är i direktsändning? Uörk.

2009-03-09 @ 09:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0