En morgon där han glömde rubriksättningen

Hunden ylar intill. Varje morgon från 07.30 när ägaren går hemifrån. Förmodligen bor han i en lika liten lägenhet som jag gör. Och hunden är en schäfer. Som förmodligen är hårt tränad mot sin ägare, en rejält gymtränad, proteinboostad kille med mycket tatueringar. Den saknar sin husse och är djupt olycklig varje dag. Så olycklig att den ylar så fort den hör ett ljud i trappen. Det vill säga ett par gånger i timmen. Då ylar den så att alla hör det.

Det är lagom skönt att vakna till. Annars hade han sovit bra. Idag skulle det bli möte med Emelie Ohlsson i Ängelholm. Och på TV hade de just uppfunnit ett nytt ord - "i tabellens topp hittar vi Linköping och i dess bott hittar vi Frölunda". toppen - i topp, botten - i bott. Ja, varför inte. Helt fel, men kanske logiskt?

Han hade varit lite frustrerad över att veckan inte gått framåt med frågesportsgrejen, investerarna hade varit rejält upptagna med en stor bolagsstämma så det hade gått lite stå i det. Och nästa vecka skulle han vara borta en del. Det var möte kring arbetet kring utbildning i ledarskap och kommunikation för ett större fackförbund. Och så var det teknikmöte med utvecklaren för flygplatsprojektet. Och sen efter det till Stockholm för att återknyta kontakten med dansvärlden, det hade blivit lite akuthjälp till dem tidigare i veckan.

Förhoppningsvis skulle han inte behöva träna ikväll utan hitta på roligare saker. Och om mamma var hemma i eftermiddag kanske det var läge att testa våffeljärnet? Det bästa med att vara sin egen, man kunde göra lite såna saker.

Nu var det dags att uppdatera stiftelsens hemsida. Tack till de två som anmält sig på www.görnåtbra.se redan till klostergrejen, men han visste det var fler som inte hunnit än. Han hade fått mer info om projekt tre, barnhemmet i Brasilien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0