Jag ser morgondimman lätta...

Så började en av de vackraste lajvlåtar han nånsin hört. Det var sällan han länkade till musik i bloggen, men det här var ett sådant tillfälle, för utanför fönstret dansade ännu morgonälvorna bland kastanjeträden och dryadernas omsorgsfulla smekningar av barken till tröst för de nu döende träden gav en melankolisk inramning åt morgonen.

Han hade sovit bra, men haft märkliga drömmar om en cirkusshow där man inte fick gå ut på scen, där man ville delta på ett hörn eller bara stå bakom scenen och se på, men blev nerkörd att sitta bland publiken. Hela tiden en scenproducent som skulle säga att här fick man inte vara, sådär fick man inte göra, man var ivägen, man var fel. Hela tiden fick man stå på nya platser bakom scenen för att det skulle vara okej att vara kvar. Och till slut fick man inte vara kvar ändå. Märkliga drömmar!! Kanske dags att sluta med pepparmintte innan sänggåendet?

Idag skulle han skriva klart stiftelseförordnandet och göra en skiss på en blogg för webbshoppen som skulle startas samt köpa sagda webbshopp (med godkännande av samarbetspartnern).

Och just det, låten som gav namn åt rubriken idag hette Tivedahymnen och fanns som mp3-fil att lyssna på här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0