en ljuvlig morgon av aktivitet

Han hade sovit ganska bra, och kände sig utvilad på morgonen.

07.30:    vaknade utan klocka
07.40:    uppstigning
07.50:    ner i tvättstugan, in med en maskin
08.00:    dagens första kopp kaffe

Gårdagen hade varit en blandad dag. Bra grejor, dåliga grejor. Han försökte att ta varje dag som den kom nu, inte blicka framåt, inte blicka bakåt, utan bara vara i ögonblicket. Njuta av fina ögonblick och släppa de dåliga. Vara stark och se sig själv som centrum i livet.

Flera hade tyckt att han borde bara vara glad över att hon träffat någon ny. Det märkliga är snarast att han inte var ledsen. Han hade förväntat sig en dipp, det brukade ju komma när ett ex träffade någon ny, oavsett omständigheterna, dvs hur sjukt förhållandet varit. Men så var det inte. Han hade verkligen ingen reaktion alls. Kanske var det för att han själv gått vidare och mådde bra där han var.

Nu var mail och bloggar kollade, dags för jobb.

Kommentarer
Postat av: Maria P

Träffat någon ny?! Klart det känns märkligt för dig - oavsett hur du känner. Uörk... Tänker på dig!

2008-09-09 @ 09:01:39
Postat av: Saschen

Utan att verka för känslokall, i läget, men det är det väl lätt att verka som utifrån betraktat eftersom det är konstigt när man själv råkar ut för det, så skulle jag väl säga att stillhet är bra...



Men jag tror nog ändå att tankarna finns där omkring, hur det löst sig osv, men blir oftast lite tom lite sådär kanske... för en liten stund.. äh, må bra istället :)

2008-09-11 @ 21:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0