Eksjö - the Kingdom of Oliver

Prins Oliver är en vild krabat som upptäcker världen varje dag. Med lekar och stormvirvlar han runt. Lilla prinsessan Linnea upptäcker också världen, fast på det där lite stillsamma sättet man gör när förflyttningen inte riktigt kommit till krypstadiet utan man rör sig genom att studsa med gumpen fram över golvet. Det leder ibland till balansproblematik och gråt, men mamma är där snabbt och tröstar.

Oliver behöver sällan tröstas, han kör på. Lillprinsen är en upptäckare av rang. Dora the Explorer är förebilden och helst ska leksakerna låta, tuta eller gå att på något sätt banka med och göra ljud ifrån sig.

Det bästa med att vara med barn, precis som när min lille gudson Prins Elliott hälsade på förra helgen, är att man tänker inte längre på att analysera en massa. Man bara är. Och det är bra.

Idag är det midsommar, en helg som förr firades massor, fast idag är det mest en vanlig dag tycker jag. Vi ska säkert gå ut en sväng och vi ska givetvis äta sill och ägg, men det blir ändå sagan om ringen ikväll. Förhoppningsvis kommer det lite bilder också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0