sen kväll

Han satt vid fönstret där en sval nattbris gav välbehövlig svalka i den lilla lägenheten. Han hade hunnit med att göra en del jobb som inte låtit sig göras imorse när det varit för många tankar som surrat i hans huvud. Han var noga med att försöka ha balans, att lyssna på sin kropp.

Han hade spenderat kvällen med sin vän Frida, som snart skulle flytta till Eksjö och det hade blivit Ratatouille och skräpmat, skratt och diskussioner och förståelse för komplexa situationer och komplex kärlek och allt det där. Välbehövligt.

Imorgon var en ny dag, fylld med utmaningar. Han hade en vision om att dels få igång betatestet - äntligen, och sedan äta en rejäl, lång lunch med Mia, följt av att nästan färdigställa upphandlingen för ett större projekt i höst, och sen ta itu med en del viktiga samtal, och sen kunna åka på den där trevliga middagen med fläskfilé och annat. Inget annat var bestämt, det berodde nog på hur eftermiddagen förlöpt.

Det kunde bli en riktig höjdardag eller en skitdag. Så var det ju, man fick se tiden an.

TV:n flimrade och visade bilder från OS-tennis, bilder han nog sneglat på nån annan gång idag. Klockan hade passerat midnatt och hans kropp skrek efter sömn, men han visste att huvudet inte var redo att sluta tänka än och behövde varva ner ytterligare några hekton.

Helgen skulle bli skoj, han hade idag färdigställt frågesporten som skulle genomföras. Och sen till Göteborg för att se på Miraklet i Mölndal.

Men det låg långt fram. Morgondagen räckte och blev över med händelser. En dag i taget. Ett steg i taget.



Kommentarer
Postat av: Maria P

Å Vad roligt med en ny design! Jättefint, Björn! :)

2008-08-12 @ 10:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0