koffeinkickar

Han hade sovit som en död under natten. Fem välbehövliga timmar inför ännu en hård dag, men med mycket kaffe och en omprogrammering och justering av attityden mot en mer "jag kan" och "get to work, private!"- syn, hade gjort susen. Ett möte på ett möte och sedan lite jobb och fixar. Där nånstans bland samtal och skratt hittade han rätt igen och så kunde han gå och träna med friskt humör. Det kändes bra, även om han var slut efteråt. Men bättre kondition skulle väl vara till nytta på många sätt, inte sant?

Nu satt han i bäddsoffan och skulle börja på kvällspasset. Sen skulle det inte bli mer kvällsjobb den här veckan, bestämde han. Han kunde tänka sig flera saker som var roligare att göra på kvällarna.

Igår hade han jobbat hela natten, eftersom brandkårens ansökan fick göras om i sista stund. Det innebar tyvärr inte att man kunde kopiera något. Nej, 14 sidor manuell inmatning, så det blev en sen natt.

Men här kunde han ju inte sitta, back to work boy!

Kommentarer
Postat av: Saschen

Det är inte lätt när det är svårt. Och så sitter jag här när jag borde sova. Och det har inte enbart varit jobb framför datorn. Utan framför spisen och diskhon. Förbenade lägenhetskamrater ;)

2008-08-27 @ 00:29:58
Postat av: Saschen

Förresten, vad blev det nu? 120 eller 140 säng? och 14 sidor inmatning på 5 timmars sömn? Det är tufft! Go Björnen go! Och glöm inte att sova lite mer. Idéer kommer inte till en hjärna som inte får vila ut ibland :) Försök göra detta mer än till helgen ;)

2008-08-27 @ 00:31:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0