Lördag morgon

Det var lite fantasilöst, tänkte han, och blickade ut över vardagsrummet. Fortfarande städat, även om damm börjat samlas igen. Det var otroligt hur snabbt det blev dammigt i en så stor lägenhet. Damm brukade vara en ständig följeslagare.

Ute blåste det, spårvagnarna höll sig fast på spåren men människorna som svärmade likt bin runt dem böjde sig som grässtrån uti vinden som poeten skrev en gång. Det var lördag och det var höst.

Det hade varit höst i hans sinne ganska länge nu. Det hade hunnit bli två röda kort i år, båda den senaste månaden, dagar där han inte alls var nöjd med sin status. Det hade varit två för många kunde man säga, men torsdag och fredag hade gett lite nytt hopp och han kunde börja blicka lite framåt.

Han hade ett stort projekt som förmodligen skulle gå igång snart. Det skulle bli en modell som skulle förändra mycket i hans liv, oavsett om det verkligen gick hela vägen till stjärnorna eller inte. Det var en unik chans, en otrolig chans att göra en drömgrej. Så det var bara att hålla tummarna.

Hans relation med sin älskade flicka var fortfarande fylld av kärlek. Hon hade haft några tuffa veckor hon också, som slitit hårt på henne och tagit ut sin rätt även på honom själv. Han var och förblev en passionerad, känslodriven, kreativ visionär. Det var nog aldrig något som skulle ändra på den saken och det gjorde att han var intensiv i allt han gjorde, alltid.

Han funderade mycket på var han hamnat i livet, var han ville vara och vem han ville vara. Det var ju trots allt bara två år sedan som han faktiskt börjat upptäcka sin egen identitet och sitt eget jag. Han var en tudelad person. En visionär som ville förändra världen, utan fasta punkter som ständigt reste mellan plats till plats för att göra världen bättre.  Den andra delen av honom ville sitta framför en brasa med sina barn och berätta sagor.

Det var inte exakt två delar som gick väl ihop, men han hade en tanke på hur det skulle kunna fungera att göra den ena först och den andra sen. Den tanken hade han försökt få ihop förr. Nu var oddsen högre men också potentialen. Så... nu var det dags att ta fram Tony Robbins, Brian Klemmer och JC och börja fundera på framtiden!


Kommentarer
Postat av: Alex

Spännande värre. =)

2007-11-03 @ 15:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0