En god natts sömn...

...hade han läst var bra för hälsan. Han hade till och med fört in det i det nyutvecklade system som han tillsammans med sin dietist och andra goda rådgivare satt samman. En slags omvänd viktväktarna, mycket enklare i sin anspråkslöshet, men som byggde på pluspoäng varje gång man gjorde något bra och hälsosamt. Den skulle han säkert lägga upp på sin blogg så småningom, när den blivit testad ordentligt.

De senaste två veckorna hade varit fyllda med en hel del utmaningar på den privata sidan, och han var väldigt besviken på sig själv framförallt. Han hade tappat greppet och han hade bara precis lyckats hålla igång allt vardagligt, som jobb och annat. Det hade funkat, men det hade verkligen inte varit några stjärnveckor.

Men en god natts sömn hade han fått nu. Den första på mycket, mycket länge. Det var ett mycket gott tecken, på att hans kropp och sinne börjat hitta ett sätt att förhålla sig till utmaningarna. Han var ju trots allt en överlevare. Och det var bra.

Idag hade han möte med en reklamkille och sen var dagen vikt åt säljarbete och uppföljning av en massa lösa grejor. Han skulle haft ett möte på eftermiddagen men kvinnan hade mailat och ställt in pga sjukdom, så det blev nästa vecka. Det var det andra mötet som ställt in på honom den här veckan. Det märktes att hösten var här.

Nu hade han i alla fall lite mer styrka att ta tag i saker och det behövdes. Det hade verkligen inte varit någon optimal situation även om det fungerat. Han hade framförallt fått kapa bort allt socialt för att fixa det och så kunde han ju inte ha det i all evighet. Det var en utmaning som hette duga, och nu hade han i alla fall tagit sig igenom steg 1.




Kommentarer
Postat av: Anonym

pk

2007-11-01 @ 09:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0