Sista rapporten fran provinsregeringen

Kampanjen gar mot sitt slut. Sista kvaellen har infunnit sig och medan resten av trupperna gor ett sista utfall mot nattlivet kommer undertecknad ansvara for hemmabasen och varva ner for att sedan resa imorgon bitti.

Det har varit en fantastisk resa, utan tvekan. Vi har vid middagen ikvaell gatt igenom allt som vi varit med om. En sak aer i alla fall helt klar, det aer otroligt skont att komma bort fran Sverige mitt i vintern och fa njuta av lite sol.

Vi har varit ett grymt team, som kompletterat varandra vael och som lyssnat pa varandras onskemal, och verkligen haft det helt friktionsfritt. Baettre reskamrater far man verkligen leta efter.

Den kanariska provinsregeringens kommunikationsminister vill daerfor passa pa att tacka foljande personer for deras insatser under var resa:

*) Staederskan, som gjort ett fantastiskt jobb i var laegenhet varje gang hon varit daer.
*) Charlotte, servitrisen pa Scandic, som med sitt leende och sin tokigt galna energi staendigt sett till att vi fatt allt vi behovt. Tummen upp!
*) Eva, inkastare pa Spy Bar Playa del Inglés som varit en kanonkaella till inspiration (och igar fick vi aentligen passa pa att besoka hennes bar)
*) Toro Negro II, restaurangen som blev vart stamstaelle. Var forsta, sista och nyarsmaltid gick alla av stapeln daer.
*) "Skoldpaddsfiket" daer vi spenderat manga haerliga eftermiddagar med en kall ol eller laesk
*) Corona Roja Supermarket, daer vi fyllt pa forraden infor varje kampanj
*) Gaenget fran Stockholm for en kul forfest!
Det finns nog manga andra som bor tackas av alla vi mott, men tiden rinner ivaeg och regeringen gor som i EU, flyttar hela sin bas fran Gran Canaria till Sverige igen.

Vi hors snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0