Internet och rollspel

Hej och hå, här var det ös. Har precis slutfört 700m kryckrace. Man blir svettig, även om det går långsamt. Men säkert nyttigt.

Igår tokdog internet vid fyratiden, abrupt kapande alla diskussioner. Mycket oartigt av det. Grabbarna kom i samma veva så jag fick inte tid att undersöka närmre, och sen blev det mat, socialiserande - och så rollspel såklart. Det var verkligen efterlängtat - att få göra något som jag gjorde "före kraschen", något som INTE handlar om mitt ben. Väldigt mycket jag gör handlar annars om benet, om begränsningar eller om hur jag mår. Det är skönt att bara få vara.

Som när jag fick sitta i en timme och ge goda råd åt en vän, precis som innan. Flera har sagt till mig, halvvägs in i sina berättelser - "men förlåååt, här sitter jag och ojar mig, du som har det mycket värre."

Meh!

Andras elände och problem blir väl inte mindre för att jag har benet i paket? Det kan rentav vara ganska skönt att få fokusera på något annat än mitt ben (som numera är i exil från min kropp, jag har dragit in de diplomatiska rättigheterna och ett kallt krig pågår. jag tycker att benet borde samarbeta och vara helt, det tycker inte benet).

Nå, rollspelandet gick bra, om än med ett lite abrupt slut redan vid tolvtiden. Å andra sidan var man rätt trött när allt väl var undanpackat så vem vet, det kanske var lika bra det. Kul var det i alla fall - det var nästan som vanligt (förutom att jag satt i min stora fåtölj med benet upp och andra fick springa och hämta grejor åt mig).

Och idag startade jag om kabelmodemet och vips hade jag internet igen. TaDAA! Och sen har jag hunnit med besök i kyrkan också minsann, och därefter då kryckorna hela vägen hem för träningens skull. Det känns som en bra start på HM Konungens födelsedag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0